Izvor: Blic, 05.Mar.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NARODNA DIPLOMATIJA" Ovako Bogoljub Karić uz pomoć Džejmija Foksa zbližava Rusiju i Ameriku

Glumac i Oskarovac Džejmi Foks bio je gost Beograda, u koji ga je doveo Simon de Karić. Tokom kratkog boravka u Beogradu, Džejni se družio i sa Bogoljubom Karićem.

Bogoljub je Džejmiju poklonio duksericu na kojoj piše Rusija, napravio je i fotografiju za uspomenu, a u opisu je napisao sledeće:

- Džejmi Foks je bio moj gost pre neki dan u Beogradu. Ovaj oskarovac, koji je između ostalog imao preko 75 nominacija i 45 osvojenih nagrada među kojima je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najprestižnija Oskar za najbolju ulogu u filmu 'Ray Charles' iz Beograda je otišao pun utisaka.

Ovo je za mene narodna diplomatija, kada jedan holivudski glumac ponese PUTINOVU jaknu sa natpisom Rusija, vidimo kako je jednostavno približiti dve najveće svetske sile.
Pogledaj vesti o: Bogoljub Karić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OSKAROVAC U DOMU KARIĆA Evo šta je Bogoljub poklonio Džejmiju Foksu

Izvor: Blic, 05.Mar.2017

Glumac i oskarovac Džejmi Foks bio je gost Beograda, u koji ga je doveo Simon de Karić. Tokom kratkog boravka u Beogradu, Džejmi se družio i sa Bogoljubom Karićem...Bogoljub je Džejmiju poklonio duksericu na kojoj piše Rusija, napravio je i fotografiju za uspomenu, a u opisu je napisao sledeće:..-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.