Karić: Pravda je spora, ali dostižna

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2016, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić: Pravda je spora, ali dostižna

Tužilaštvo za organizovani kriminal obustavilo je istragu protiv Bogoljuba Karića zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica. "Ponovo se potvrdilo staro pravilo da je pravda spora, ali dostižna", napisao je Karić na svom fejsbuk profilu.

"Dragi moji, podelio bih sa vama, koji mi svojim komentarima pružate veliku podršku u nastojanjima da zajedno stvorimo bolju i lepšu Srbiju, najnoviju i najradosniju vest. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Posle dvadeset godina sumnjičenja da sam navodno zloupotrebio položaj u privatnoj kompaniji, obustavljena je istraga koja je protiv mene vođena. Ponovo se potvrdilo staro pravilo da je pravda spora, ali dostižna“, napisao je Karić.

On je zahvalio svima koji su verovali u njega i pravdu i izrazio nadu "da ćemo zajedno nastaviti dalje da gradimo Srbiju kao lepše mesto za sve nas, našu decu i decu naše dece“. Istraga je obustavljena protiv još osam osoba. Karić je sada slobodan čovek i trebalo bi da bude povučena poternica koja je za njim raspisana pre skoro 11 godina.
Pogledaj vesti o: Bogoljub Karić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.