Karić: Ne treba mi vlast, Vučić je pravi državnik

Izvor: N1 televizija, 02.Feb.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karić: Ne treba mi vlast, Vučić je pravi državnik

Lider Pokreta snaga Srbije, biznismen Bogoljub Karić rekao je danas u Nišu da mu ne treba nikakva vlast i da se ne vidi ni na ministarskom, niti na bilo kojem drugom mestu. Prema njegovim rečima, Aleksandar Vučić jeste pravi srpski državnik.

"Sve je to daleko od mene i Pokreta snaga Srbije. Potrebna nam je samo mogućnost da možemo da pomognemo da pokrenemo fabrike i da implementiramo ideje koje imamo u Rusiji i drugim zemljama", kazao je Karić novinarima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Istakao je da Pokret snaga Srbije daje punu podršku premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i da će učiniti sve da ga ubedi da se kandididuje za predsednika Srbije.

"Mislim da treba da pokažemo jedinstvo, a ne da se ja kandidujem i da rasipamo glasova. Ako bih se pojavio na izborima, onda bi haos bio i počeli bi da se delimo, a to nikome ne treba", rekao je Karić.

Prema njegovim rečima, Aleksandar Vučić jeste pravi srpski državnik.

"U protekle dve, tri godine pomirio je Srbiju sa celim svetom i vratio ugled našoj zemlji. Radi sa srcem, sa dušom i sa željom da ovaj narod stane na noge", izjavio je Karić.

Kaže da nije zadovoljan ekonomskim napretkom u Sribji i podseča da je u protekle dve decenije u zatvoreno 80 odsto pogona, a da mladi odlaze i zemlje u potrazi za poslom.

"Mi ćemo to da sredimo, da se u Srbiji radi i živi. Naš glavni cilj je da podstaknemo proizvodnju i preradu salate, voća, poljoprivrednih i stočarskih proizvoda", rekao je Karić.

Smatra da država treba da omogući poljoprivrednicima pozajmice od 30.000 evra za gradnju plastenika sa rokom otplate od 30 godina i kamatom od jedan odsto.

"Država takođe treba da omogući otkup, da obezbedi prodaju i izvoz. Sve što Srbija proizvede može Moskva da otkupi", naglasio je Karić.

Dodaje da je Srbiji potrebno da ima 20 miliona stanovnika.

"U Srbiji ima godišnje 250.000 registrovanih abortusa. Tako ne možemo da napravimo korak napred. Zabranićemo abortuse, moći će da se rade samo u nužnom slučaju", istakao je Karić.

Karića je u centru Niša sačekalo nekoliko desetina građana, a jedan od poljoprivrednika iz okoline Niša poklonio mu je struk salate. Zajedno sa građanima Karić se prošetao glavnom ulicom do Tržnog centra "Kalča".
Pogledaj vesti o: Bogoljub Karić

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karić: Ne treba mi vlast, ne želim ministarsko mesto

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2017

Lider Pokreta snaga Srbije, biznismen Bogoljub Karić izjavio je danas u Nišu da mu ne treba nikakva vlast i da se ne vidi ni na ministarskom, niti na bilo kojem drugom mestu..."Sve je to daleko od mene i Pokreta snaga Srbije. Potrebna nam je samo mogućnost da možemo da pomognemo da pokrenemo fabrike...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.