KAKAV SMO NAROD Sad svi trce kod Karica

Izvor: medio.rs, 25.Jan.2017, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV SMO NAROD Sad svi trce kod Karica

Od povratka Bogoljuba Karića u Srbiju do danas sve je veće interesovanje za učlanjenje u Pokret snaga Srbije.

Kako kažu u tom pokretu, ali i izvori zaposleni na BK televiziji, svakodnevno desetine građana zovu ili dolaze i raspituju se šta je potrebno za člansku kartu Pokreta, čija je popularnost nakon velikog uspeha opala pošto je Karić napustio Srbiju.

- Dolaze svakodnevno ljudi na televiziju, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << dobijamo mnogo poziva, i nekoliko desetina dnevno. Svi bi da se učlane u PSS - kažu za "Blic" u tom pokretu.

Na ovom primeru se vidi koliko građani ne mare za ideju, ideale, već sve posmatraju kroz sopstveni interes.

Karić je posle gotovo 12 godina stigao u zemlju, udao ćerku, proslavio Novu godinu, rođendan, slavu... Gledajući raskoš ovih proslava u živom prenosu na portalima i televizijama, običnom čoveku učinilo se da je upravo članska karta PSS prečica do uspeha.

Nakon što je ukinuta poternica za Karićem, on je istakao da se neće vraćati u politiku, već će se baviti biznisom - pre svega građevinom i medijima. Ipak, rekao je i da ostaje na čelu Pokreta snaga Srbije, pa se s razlogom veruje da Karić nije u potpunosti digao ruke od politike.

Često se moglo čuti da je PSS nastao po ugledu na stranku Forca Italija, nekadašnjeg italijanskog premijera, ali i medijskog maga i tajkuna Silvija Berluskonija. I zaista, Berluskoni i Karić imaju mnogo toga zajedničkog.

Karić je kao kandidat ove stranke bio treći na predsedničkim izborima 2004, iza Borisa Tadića i Tomislava Nikolića.

Trenutno je u parlamentu na listi sa Srpskom naprednom strankom.

Inače, Bogoljub Karić je, kao i večina članova te porodice, veoma aktivan na društvenim mrežama. Na Fejsbuku ga prati skoro 150.000 ljudi, a svoje fanove svakodnevno obaveštava o dešavanjima u privatnom i profesionalnom životu.

Fotelja, plata, posao...

Karićev pokret osnovan je maja 2004. godine, ideološki je reč o konzervativnoj stranci, desnog centra. Ipak, zainteresovane za učlanjenje to ne interesuje, već kraći put do zaposlenja, fotelje, veće plate.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.