KAKAV SMO NAROD Sad svi trče kod Karića

Izvor: Blic, 25.Jan.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV SMO NAROD Sad svi trče kod Karića

Od povratka Bogoljuba Karića u Srbiju do danas sve je veće interesovanje za učlanjenje u Pokret snaga Srbije.

Kako kažu u tom pokretu, ali i izvori zaposleni na BK televiziji, svakodnevno desetine građana zovu ili dolaze i raspituju se šta je potrebno za člansku kartu Pokreta, čija je popularnost nakon velikog uspeha opala pošto je Karić napustio Srbiju.

- Dolaze svakodnevno ljudi na televiziju, dobijamo mnogo poziva, i nekoliko desetina dnevno. Svi bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se učlane u PSS - kažu za "Blic" u tom pokretu.

Na ovom primeru se vidi koliko građani ne mare za ideju, ideale, već sve posmatraju kroz sopstveni interes.

Karić je posle gotovo 12 godina stigao u zemlju, udao ćerku, proslavio Novu godinu, rođendan, slavu... Gledajući raskoš ovih proslava u živom prenosu na portalima i televizijama, običnom čoveku učinilo se da je upravo članska karta PSS prečica do uspeha.

Nakon što je ukinuta poternica za Karićem, on je istakao da se neće vraćati u politiku, već će se baviti biznisom - pre svega građevinom i medijima. Ipak, rekao je i da ostaje na čelu Pokreta snaga Srbije, pa se s razlogom veruje da Karić nije u potpunosti digao ruke od politike.

Često se moglo čuti da je PSS nastao po ugledu na stranku Forca Italija, nekadašnjeg italijanskog premijera, ali i medijskog maga i tajkuna Silvija Berluskonija. I zaista, Berluskoni i Karić imaju mnogo toga zajedničkog.

Karić je kao kandidat ove stranke bio treći na predsedničkim izborima 2004, iza Borisa Tadića i Tomislava Nikolića.

Trenutno je u parlamentu na listi sa Srpskom naprednom strankom.

Inače, Bogoljub Karić je, kao i večina članova te porodice, veoma aktivan na društvenim mrežama. Na Fejsbuku ga prati skoro 150.000 ljudi, a svoje fanove svakodnevno obaveštava o dešavanjima u privatnom i profesionalnom životu.

Fotelja, plata, posao...

Karićev pokret osnovan je maja 2004. godine, ideološki je reč o konzervativnoj stranci, desnog centra. Ipak, zainteresovane za učlanjenje to ne interesuje, već kraći put do zaposlenja, fotelje, veće plate.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAKAV SMO NAROD Sad svi trce kod Karica

Izvor: medio.rs, 25.Jan.2017

Od povratka Bogoljuba Karića u Srbiju do danas sve je veće interesovanje za učlanjenje u Pokret snaga Srbije...Kako kažu u tom pokretu, ali i izvori zaposleni na BK televiziji, svakodnevno desetine građana zovu ili dolaze i raspituju se šta je potrebno za člansku kartu Pokreta, čija je popularnost...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.