Bogoljub snima Dinastiju Karić: Džulija Roberts kao Milanka?

Izvor: Prva.rs, 02.Avg.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogoljub snima "Dinastiju Karić": Džulija Roberts kao Milanka?

"Bogoljub je želeo da razgovara sa njom i da joj ponudi ulogu u filmu „Dinastija Karić”. Ukoliko ona ne bude mogla da dođe u Crnu Goru, on će doputovati u Srbiju da razgovaraju o tome", piše "Blic".
Prema rečima Simona De Karića, koje prenosi navedeni dnevnik, planirao je da Bogoljub Džuliji ponudi ulogu svoje supruge Milanke Karić, mada je u igri još jedna uloga, a to je Marijane Karić, Zoranove supruge.
"Nju smo uvek zvali Džulija zbog tršave crvenkaste kose. Bogoljub je svakako odvojio budžet za snimanje filma u kojem će igrati kako domaći tako i strani glumci", kaže producent.
Pratite nas i na Viberu!  
Pogledaj vesti o: Bogoljub Karić

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Džulija Roberts glumi Milanku Karić?

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2017

Biznismen Bogoljub Karić potvrdio je za "Novosti" da preko menadžera pregovara sa Džulijom Roberts i nudi joj ulogu u filmu o porodici Karić BIZNISMEN Bogoljub Karić potvrdio je za "Novosti" da preko menadžera pregovara sa Džulijom Roberts i nudi joj ulogu u filmu o porodici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.