Bogoljub Karić se pojavio na Tviteru

Izvor: S media, 26.Okt.2011, 03:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogoljub Karić se pojavio na Tviteru

Iako niko ne zna gde je, predsednik Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić aktivan na društvenim mrežama. Karić u redovnom kontaktu sa stranačkim kolegama preko društvene mreže Tviter.

Bogoljub Karić, predsednik Pokreta snaga Srbije i bivši vlasnik „[b]Mobtela[/b]” koji se nalazi u bekstvu, otvorio je svoj lični profil na internet društvenoj mreži Tviter. Iako ne znaju gde je, u njegovoj stranci tvrde da on lično vodi tviter >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nalog pod imenom @BOGOLJUB_KARIC.

Srpski političati vole Tviter

Profil na Fejsbuku ima 2,5 miliona građana Srbije

Srpski tviteraš: Tužiću državu ako otkrije ko sam!

Profil je otvoren u julu, a poslednji put Karić se javnosti preko ove internet društvene mreže obratio 24. oktobra. Karić je do sada svoj nalog iskoristio za tvitovanje linkova koji vode ka sajtu stranke gde su postavljena njegova saopštenja za javnost. Broj onih koji ga prate na Tviteru nije veliki, njih oko tridesetak, dok sam Karić na Tviteru prati profile članova svoje porodice i Grada Beograda.

U stranci kažu da iako Karić nije u zemlji, imaju redovnu komunikaciju s njim, a da je nastup na društvenim mrežama za Bogoljuba i stranku potpuno prirodna stvar.

- Mi smo moderna stranka koja prati trendove i prvi smo doneli internet u Srbiju - navodi Jadranka Tasić iz Pokreta snaga Srbije.

Bogoljub Karić ima otvoren profil i na Fejsbuku na kojem piše da živi u Beogradu. Za sada preko ove internet mreže Karić ima oko 4.500 prijatelja.

Inače, na Tviteru je otvoren još jedan nalog Bogoljuba Karića, ali u stranci nisu znali o kojem je tačno profilu reč. Na ovom nalogu navodi se da je Bogoljub Karić poslovni čovek koji je iz muke postao političar.

Podsetimo, bivši vlasnik „Mobtela“ i predsednik Pokreta „Snaga Srbije“ Bogoljub Karić osumnjičen je da je državu Srbiju oštetio za oko 40 miliona evra.

Istraga protiv 25 aktera afere „Mobtel“ i braće Bogoljuba i Sretena Karića otvorena je januara 2006. godine. Portparol tužilaštva za organizovani kriminal Tomo Zorić, izjavio je da je prošle godine raspisana crvena interpolova poternica za Bogoljubom Karićem koji je od 2006. godine u bekstvu.

(Danas)
Pogledaj vesti o: Bogoljub Karić,   Twiter

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.