Bogoljub Karić: Opozicija hoće referendum - dobiće ga, u prvom krugu

Izvor: BKTV News, 04.Mar.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogoljub Karić: Opozicija hoće referendum - dobiće ga, u prvom krugu

Lider Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić rekao je da opozicija kaže da su sledeći izbori referendum i poručio da će imati referendum koji će se završiti pobedom Aleksandra Vučića u prvom krugu.

Karić je, gostujući na TV Pink, rekao da posle izbora moramo da imamo stabilnu vlast i da je jasno da i predsednik i premijer moraju da budu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << iz iste političke opcije, te da je stoga "Vučić bio prinuđen da se kandiduje za mesto predsednika, da bi mogao da tu politiku koju vodi, koju je predstavio građanima, a za koju je pola Srbije glasalo, nastavi da sprovodi".

On je rekao da bi bilo logičnije da je opozicija imala jednog kandidata i tako pokazala neku ozbiljnost, a ne ovako da "svako hoće svoje parče torte da uzme od Srbije".

Prema njegovim rečima, to je samo borba za vlast.

Pri tom kaže, opozicioni kandidati obećavaju posao, a ni sami sebi nisu mogli da obezbede posao.

"Oni će ponuditi nešto dobro, a videli smo šta su dobro dali Srbiji u 12 godina - nema od toga ništa".

Začuđen sam "tolikom strašću za kandidovanjem, da im piše u biografiji da su bili kandidati za predsednika Srbije - a to ništa ne znači", primetio je Karić.

"Što kaže opozicija ovo je referendum i imaće referendum i videće kako će građani glasati - taj referendum će se u prvom krugu završiti", naveo je Karić.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Karić: Opozicija hoće referendum - dobiće ga, u prvom krugu

Izvor: Blic, 04.Mar.2017

Lider Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić danas je rekao da opozicija kaže da su sledeći izbori referendum i poručio da će imati referendum koji će se završiti pobedom Aleksandra Vučića u prvom krugu...Karić je gostujući na TV Pink rekao da posle izbora moramo da imamo stabilnu vlast i da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.