Bogoljub J . Karić: Kosovo je pitanje svih pitanja (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 08.Avg.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogoljub J . Karić: Kosovo je pitanje svih pitanja (VIDEO)

Odluka predsednika države da se pokrene dijalog oko pitanja Kosova i Metohije, mudra je i hrabra odluka, ocenio je Bogoljub J. Karić, predsednik Pokreta snaga Srbije i predsednik BK grupe.

Gostujući u jutarnjem programu TV Happy, Bogoljub Karić, sa gledaocima je podelio svoje mišljenje vezano za pitanje Kosova i Metohije, tačnije za dijalog koji je pokrenuo predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Za Karića je to mudra i hrabra odluka, državnički potez za veliko poštovanje, što su mnogi intelektualci, počevši od predsednika Srpske akademije nauka, već prepoznali.

Karić je istakao da smo od zemlje praznog, postali zemlja punog budžeta, te da je rešenje Kosova rešenje svih krucijalnih problema, zbog čega je razgovor o ovome neophodan.

Za Karića je od izuzetne važnosti jačati ekonomiju, jer je, između ostalog, to put do budućnosti u kojoj će mladi želeti da ostaanu u Srbiji.



"Dolazak Ikee u Srbiju znači da država ima političku i ekonomsku stabilnost, takvi džinovi biznisa ne idu tamo gde nema stabilnosti. Kada recimo vlasnika Zare, dovedete u Belorusiju, nastane ekonomski zemljotres, jer svi investitori tada znaju da tu mogu da investiraju", rekao ej Karić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.