Bilo je magično! Danica Karić oglasila se nakon svadbe (foto)

Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilo je magično! Danica Karić oglasila se nakon svadbe (foto)

Danica Karić, ćerka Bogoljuba Karića udala se 31. decembra za Nikolu Stoilkovića, a glamuroznoj svadbi prisustvovalo je čak 2.000 gostiju.

Presrećna mlada, zbog čijeg venčanja je u Srbiju nakon više od decenije stigao i njen otac Bogoljub, dva dana nakon što su se slegli utisci oglasila se na društvenim mrežama.

Hvala svima što ste doprineli tako divnoj atmosferi. Bilo je magično! Puno ljubavi i radosti. Nikola i ja i naši divni kumovi! Woohoo“, napisala je Karićeva mezimica.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogoljub Karić na kolenima! Kad će Đani zapevao, počeo je RUSVAJ na svadbi Dane Karić! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2017, 14:26

Dana Karić, ćerka Bogoljuba Karića, udala se 31. decembra za Nikolu Stoilkovića, o ovom venčanju se i dalje priča, a posebno je zanimljivo pogledati kakvu je ludnicu napravio Radiša Trajković Đani. ..Kada je Đani zapevao, Bogoljub Karić je skinuo sako, bacio ga na zemlju i kleknuo ispred...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.