Počelo raščišćavanje ruševina zgrade Generalštaba

Izvor: Studio B, 16.Dec.2013, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo raščišćavanje ruševina zgrade Generalštaba

Počelo je rušenje ulaza u zgradu B Generalštaba u Ulici kneza Miloša, oštećenog u NATO bombardovanju 30. aprila 1999. godine.

Pripremni radovi su završeni, razloga za zabrinutost građana zbog rušenja nema jer neće biti miniranja, kažu u Ministarstvu odbrane.

Centralne zgrade Generalštaba neće biti srušene, već ulaz u zgradu B. Dve velike mašine, kako je najavljeno, radiće samo noću, a tada će biti iznošen i šut. Radovi će biti potpuno završeni za dva meseca.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Počelo raščišćavanje ruševina Generalštaba

Izvor: NaDlanu.com, 16.Dec.2013

U centru Beograda danas je počelo raščišćavanje ruševina zgrade Generalštaba Vojske Jugoslavije koja je srušena tokom NATO bombardovanja 1999. godine...Teren ispred zgrade Ministarstva odbrane raščićavaju dva bagera.Radi se na prostoru koji je ogradjen zaštitnom ogradom i crvenim trakama,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.