POŽAR U KINESKOM TRŽNOM CENTRU Zapalili se lokali u Bloku 70, nema povređenih

Izvor: Blic, 20.Apr.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAR U KINESKOM TRŽNOM CENTRU Zapalili se lokali u Bloku 70, nema povređenih

Požar je izbio u starom delu kineskog tržnog centra u novobeogradskom Bloku 70, kada su se zapalila tri lokala, saznaje "Blic".

Na terenu su četiri vatrogasna vozila koja privode kraju gašenje požara, koji je kako nezvanično saznajemo, izbio zbog kvara na električnim instalacijama. Srećom, u trenutku izbijanja požara, butici su bili prazni, te niko od radnika nije povređen. Ispred tržnog centra okupili su se trgovci i vlasnici radnji, zabrinuti za svoje lokale.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Požar na Novom Beogradu! Zapalio se kineski tržni centar! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 20.Apr.2017

Požar izbio je u starom delu kineskog tržnog centra u novobeogradskom bloku 70, kada su se zapalila tri lokala...Zapalili se Kinezi, dvoja vatrogasnih kola gase pozar @blokovi pic.twitter.com/NsXfxS7FmT.."Naše ekipe izašle su na lice mesta zbog velikog dima koji je ispunio prostorije tržnog centra...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.