POŽAR U BLOKU 70 Zapalili se lokali u kineskom tržnom centru

Izvor: Blic, 20.Apr.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAR U BLOKU 70 Zapalili se lokali u kineskom tržnom centru

Poažr izbio je u starom delu kineskog tržnog centra u novobeogradskom bloku 70, kada su se zapalila tri lokala, saznaje "Blic".

Na terenu su četiri vatrogasna vozila koja dogašuju požar, koji je nezvanično izbio zbog kvara na električnim instalacijama. Srećom, u trenutku izbijanja požara, butuci su bili prazni, te niko od radnika nije povređen. Ispred tržnog centra okupili su se trgovci i vlasnici radnnji, zabrinuti za svoje lokale.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POŽAR U KINESKOM TRŽNOM CENTRU Zapalili se lokali u Bloku 70, nema povređenih

Izvor: Blic, 20.Apr.2017

Požar je izbio u starom delu kineskog tržnog centra u novobeogradskom Bloku 70, kada su se zapalila tri lokala, saznaje "Blic"...Na terenu su četiri vatrogasna vozila koja privode kraju gašenje požara, koji je kako nezvanično saznajemo, izbio zbog kvara na električnim instalacijama. Srećom, u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.