Dačić i Šib o bilateralnim odnosima, dijalogu Beograda i Prištine i regionu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Šib o bilateralnim odnosima, dijalogu Beograda i Prištine i regionu

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib razgovarali su danas u Beogradu o bilateralnim odnosima, dijalogu Beograda i Prištine i o aktuelnoj situaciji u regionu.

Oni su ocenili da su odnosi dve zemlje veoma dobri, a da kvalitetu odnosa doprinosi redovan i intenzivan dijalog predstavnika dve države na visokom i najvišem nivou, navodi se u saopštenju Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << spoljnih poslova.

Istakli su odličnu ekonomsku saradnju uz očekivanje da će se intenzivirati.

Dačić se zahvalio Nemačkoj na podršci Srbiji u evropskim integracijama.

Oni su razgovarali i o dijalogu Beograda i Prištine, kao i o aktuelnoj situaciji u regionu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Samo kompromisno rešenje može da obezbedi trajni mir

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Nov.2019

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da samo kompromisno rješenje postignuto dijalogom Beograda i Prištine, uz podršku međunarodne zajednice, može da obezbijedi trajni mir i stabilnost.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Delegacija Srpske liste u Berlinu

Izvor: B92, 13.Nov.2019

Berlin -- Delegacija Srpske liste, predvođena njenim predsednikom Goranom Rakićem, doputovala je u dvodnevnu posetu Berlinu...Tokom ove posete članovi delegacije imaće sastanke u Bundestagu, Ministarstvu spoljnih poslova i Kancelariji kancelarke Angele Merkel...Kako se navodi u saopštenju, teme...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.