Zaboravite na novčanik, stigao je Banca Intesa Wave2Pay!

Izvor: Objava, 11.Okt.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite na novčanik, stigao je Banca Intesa Wave2Pay!

Beograd, 10. oktobar 2016. godine – Bilo da ste u krenuli u šoping, sa prijateljicom na kafu, ili u omiljeni restoran na porodičnu večeru, da se nalazite u zemlji ili ste na putovanju u inostranstvu, više ne morate sa sobom da nosite novčanik ni platnu karticu!
Uz Wave2Pay mobilni novčanik, koji je Banca Intesa uvela na tržište Srbije u saradnji sa kompanijom Visa, zaboravite na traženje novca i kartica po novčanicima i torbama i plaćajte brzo i sigurno jednostavnim prinošenjem mobilnog telefona POS terminalima sa opcijom beskontaktnog plaćanja Visa karticama.
Sve što vam je potrebno je Banca Intesa Visa Electron ili Visa Inspire kartica i pametni telefon sa operativnim sistemom Android verzije 4.4 ili novije i NFC (Near Feld Communication) tehnologijom.
Mobilni telefon odavno je postao neizostavni deo našeg svakodnevnog života, a od sada i vaš glavni saveznik u plaćanju. Preuzmite besplatno Wave2Pay mobilnu aplikaciju sa Google Play Store-a, aktivirajte je i uverite se i sami.






Povezane vesti

Mobilno beskontaktno plaćanje od sada i u Srbiji

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 11.Okt.2016

Banca Intesa, u saradnji sa kompanijom Visa, uvela je na tržište Srbije revolucionarnu Wave2Pay uslugu beskontaktnog plaćanja putem mobilnog telefona zasnovanu na naprednoj HCE (Host Card Emulation) tehnologiji. Wave2Pay, prvi mobilni novčanik na domaćem tržištu, dostupan je svim korisnicima Banca...

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...