Fudbaleri Bačke proslavili gol - sudija minut kasnije pokazao ofsajd (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Bačke proslavili gol - sudija minut kasnije pokazao ofsajd (VIDEO)

Zanimljive scene u Bačkoj Palanci gde je Rad slavio u direktnom okršaju za opstanak, iako je domaćin izjednačio rezultat, proslavio gol, a onda je 45 sekundi kasnije sudija Dejan Petrović podigao ofsajd zastavicu.

Rad je pobedio OFK Bačku (2:1) i stigao na korak od opstanka u Superligi Srbije.

Nema sumnje da će u Superligi Srbije jednog dana "zaživeti" i VAR tehnologija, videćemo i kad, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a na primeru u Bačkoj Palanci videli smo kako i bez nje pogodak može da se poništi sa "debelim zakašnjenjem", nakon što je ekipa već proslavila izjednačenje...

Tako je bilo u 77. minutu meča na "Vavi" kada je Nikola Radović izjednačio rezultat na 2:2, otrčali su igrači Bačke na svoju polovinu da se raduju, a onda šok za ceo stadion.

Fudbaleri Rada su izvršili pritisak na pomoćnog sudiju Dejana Petrovića, čak su dotrčali i navijači iza njega, pa je nakon čak 45 sekundi od pogotka - ovaj arbitar podigao ofsajd zastavicu, a glavni sudija meča Ilija Brdar signalizirao da je gol poništen.

Pogledajte snimak od 3:10!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.