Vučić: Srbija je bezbedna zemlja

Izvor: BKTV News, 17.Okt.2013, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija je bezbedna zemlja

Zbog predanog rada pripadnika BIA može reći da je Srbija bezbedna zemlja i da je u sigurnim rukama, izjavio je danas prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić.
On je, povodom obeležavanja dana Bezbednosne agencije da se zbog predanog rada pripadnika te službe može reći da je Srbija bezbedna zemlja, da je u sigurnim rukama kao i da nije bilo zloupotreba u njenom radu.
Vučić je rekao da je ponosan na činjenicu da pripadnici te agencije na najbolji i apsolutno profesionalan >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << način štite državne i nacionalne interese Srbije.
Oni su, kako je rekao, ljudi koji rade najrizičniji posao, neretko se suočavaju sa velikim opasnostima, ne znaju ni za strah ni za poteškoće i probleme u obavljanju posla.
Vučić je istakao da je BIA najteže zadatke u obaveštajno-bezbednosnoj zaštiti zemlje preuzela na sebe i da se nada “će neke od velikih i najznačajnijih poslova okončati do kraja godine”.
Zamenik direktora BIA Dragan Marković rekao je da je došlo da promene prioriteta agencije i da se posebno prati pojava regrutovanja lica sa ovog područja u trenutnim oružanim sukobima u svetu koji ozbiljno podižu štetne pretnje u regionu od terorističkih i ekstremističkih grupa.
Marković je dodao je u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, BIA svoje resurse preusmerila sa klasičnog na privredni i finasijski kriminal.
Promenom pravca nastupa stvorili su se uslovi da BIA racionalnije i selektivne koristi svoje resurse i posebne metode i postupke što je za rezultat imalo smanjene broja i posebnih mera za jednu trećinu, rekao je Marković.
Izvor: Novi magazin
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Srbija je zbog BIA bezbedna zemlja u sigurnim rukama!

Izvor: Press, 17.Okt.2013

Vučić je rekao da je ponosan na činjenicu da BIA i njeni pripadnici na najbolji i apsolutno profesionalan nacin štite državne i nacionalne interese Srbije.. "Ponosan sam na činjenicu da Bezbednosno informativna agencija, odnosno njeni pripadnici na najbolji i apsolutno profesionalan način štite...

Nastavak na Press...

Vučić na proslavi Dana BIA: Srbija je bezbedna zemlja

Izvor: Večernje novosti, 18.Okt.2013, 00:14

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić poručio je u četvrtak veče, na obeležavanju Dana Bezbednosno informativne agencije (BIA), da se zbog predanog rada pripadnika te agencije može reći da je Srbija bezbedna zemlja i da je u sigurnim rukama.Vučić je rekao da je ponosan na činjenicu da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.