Izvor: Danas, 27.Nov.2023, 00:41

Vučić: Lončar nije postavljen za direktora BIA, da li je daleko ili blizu – o tome neću da govorim

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras kako Zlatibor Lončar ne može u ovom trenutku da bude postavljen na mestu direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) do izbora novog direktora jer nije zaposlen u ovom instituciji, ali je dodao da neće da govori "da li je Lončar blizu ili daleko od te funkcije posle izbora".

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Postoje tri predloga za novog direktora BIA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da postoje tri predloga za novog direktora BIA, koji će biti postavljen posle izbora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Slobodna Bosna: Vučić pokušao da se opravda na omiljenoj televiziji – bolje da nije

Izvor: Danas, 27.Nov.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć kako Zlatibor Lončar ne može u ovom trenutku da bude postavljen na mesto direktora Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) do izbora novog direktora jer nije zaposlen u ovoj instituciji, te dodao da neće govoriti "da li je Lončar blizu ili daleko...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.