U TOKU SASLUŠANJE PRIPADNIKA MUP I BIA: Sumnjiče se za krijumčarenje droge i transport novca

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2022, 15:19

U TOKU SASLUŠANJE PRIPADNIKA MUP I BIA: Sumnjiče se za krijumčarenje droge i transport novca

Saslušana su dvojica pripadnika MUP-a i službenica BIA.

U Tužilaštvu za organizovani kriminal u toku je saslušanje pripadnika MUP-a Srbije i njegove supruge službenice BIA, koji se sumnjiče za krijumčarenje kokaina i transport novca iz EU ka Srbiji i Crnoj Gori.

U Tužilaštvo je priveden i još jedan muškarac, sa istom krivičnom prijavom.

Reč je o bivšem službeniku MUP-a Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VOZAČ KAMIONA PRIZNAO DA JE PREVOZIO NOVAC OD DROGE? "Saradnik" službenice BIA i njenog muža policajca progovorio na saslušanju

Izvor: Blic, 04.Avg.2022

U Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu završeno je saslušanje policijsko službenika Uprave kriminalističke policije, Daniela J. (41), njegove supruge službenika BIA Dušice J. (39), bivšeg policajaca Milivoja K. (44) i vozača kamiona Ž. F.(34) iz Aranđelovca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.