Radnik BIA slučajno ranjen u pucnjavi u Beogradu

Izvor: Blic, 26.Jan.2014, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik BIA slučajno ranjen u pucnjavi u Beogradu

Z.Lj. (54), pripadnik BIA, ranjen je sinoć u 21.45 u Rimskoj ulici u beogradskoj opštini Zvezdara hicima iz vatrenog oružja, a prema prvim saznanjim policije, on je ranjen u vatrenom obračunu dvojice vozača u kojem se slučajno zatekao, saznaje "Blic". Z.Lj. je pogođen rikošetom, do kojeg je došlo u unakrsnoj vatri.

Kako saznaje "Blic", Z.Lj. je vozio svojim automobilom marke "punto" duž Rimske ulice, dok se na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << suvozača nalazila njegova supruga.

U jednom trenutku, odjeknuli su hici, i jedan metak prošao je kroz zadnje bočno staklo "punta" sa suvozačeve strane, pri čemu je pripadnika BIA-e pogodio u rame.

On je zaustavio vozilo 300 metara dalje, kod "Super vera" na uglu sa Ulicom Vojislava Ilića, odakle je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Hitna pomoć prevezla ga je u Urgentni cemtar, i on je u stabilnom stanju, a njegova supruga nije povređena.

Istragu o slučaju vodi Beogradska policija, koja radi na utvrđivanju identiteta osoba koje su pucale.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripadnik BIA ranjen u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jan.2014

Jedna osoba je ranjena večeras iz vatrenog oružja na Voždovcu, pretpostavlja se slučajno, i prebačena je u Urgenti centar, potvrdio je agenciji Tanjug Biro za medije MUP Srbije. U 21.10 na Voždovcu iz sivog "BMW" pucano je u pravcu crnog "audija", a metak je pogodio jednu osobu u "fijatu punto". Kako...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Slučajno ranjen pripadnik BIA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2014

Pripadnik BIA Z.Lj. (54), ranjen je u subotu uveče u 21,45 sati u Rimskoj ulici u beogradskoj opštini Zvezdara hicima iz vatrenog oružja, a prema prvim saznanjima policije, on je ranjen u vatrenom obračunu dvojice vozača u kojem se slučajno zatekao, saznaje Blic.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.