Slučajno ranjen pripadnik BIA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2014, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučajno ranjen pripadnik BIA

Pripadnik BIA Z.Lj. (54), ranjen je u subotu uveče u 21,45 sati u Rimskoj ulici u beogradskoj opštini Zvezdara hicima iz vatrenog oružja, a prema prvim saznanjima policije, on je ranjen u vatrenom obračunu dvojice vozača u kojem se slučajno zatekao, saznaje Blic.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Agent BIA žrtva vatrenog okršaja

Izvor: Blic, 27.Jan.2014, 07:37

Beogradska policija još nije identifikovala učesnike vatrenog obračuna u subotu uveče, u kome je slučajno ranjen agent BIA Z.LJ. (54). ..- Identitet vozača crnog “audija” i sivog BMW koji su u vožnji Rimskom ulicom na Voždovcu pucali jedan na drugog još nije poznat. Niko od očevidaca pucnjave...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.