Na Graničnom prelazu Horgoš 2, pronađena 293 ilegalna migranta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2022, 11:56

Na Graničnom prelazu Horgoš 2, pronađena 293 ilegalna migranta

Zajedničkim radom, pripadnici Operativno-udarne grupe Kikinde i Subotice, BIA, Odreda Žandarmerije u Novom Sadu i policijskih uprava u Kikindi i Subotici, tokom akcije sprovedene na području opštine Kanjiža, u blizini Graničnog prelaza Horgoš 2, zatekli su na više lokacija 293 ilegalna migranta – navodi se u saopštenju PU Kikinda.

Svi migranti prevezeni su u prihvatni centar, gde će im biti obezbeđen adekvatan smeštaj. Policija će nastaviti da preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi očuvala stabilno stanje bezbednosti na ovom području. – navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Policija kod prelaza Horgoš 2 zatekla 293 ilegalna migranta

Izvor: Danas, 18.Avg.2022

Policija je na području Kanjiže, u blizini prelaza Horgoš 2, zatekla  na više lokacija 293 ilegalna migranta koje je prevezla u prihvatni centar, saopštila je danas lokalna policija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.