Izvor: Blic, 20.Nov.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAČELNIK ANALITIKE BIA O SNIMKU SA RUSKIM AGENTOM "U Srbiji deluju brojne obaveštajne službe velikih sila i zemalja iz regiona"

Snimak je autentičan i na njemu se nalazi ruski obaveštajac Georgij Kleban, rekao je večeras Relja Željski, načelnik Uprave za analitiku BIA, navodeći da su ovakve scene “česte u obaveštajnim krugovima”, te da domaće obaveštajne službe sklapaju mozaik sa svim detaljima vezanim za njega.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Ruski obaveštajac je van Srbije"

Izvor: B92, 20.Nov.2019

Ruski obaveštajac Georgij Kleban sa snimka je sada van Srbije, rekao je večeras Relja Željski, načelnik Uprave za analitiku BIA...Željski je potvrdio za RTS i da domaće bezbednosne službe znaju identitet osobe nazvane "visokim zvaničnikom sa oficirskim činom", kao i šta je bio predmet trgovine,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.