Lažni pripadnik BIA-e i Žandarmerije na prevaru uzimo novac od Nišlija

Izvor: RadioCity.rs, 17.Dec.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni pripadnik BIA-e i Žandarmerije na prevaru uzimo novac od Nišlija

Četrdesetogodišnji D. N. iz Surdulice je uhapšen jer se sumnja da se on od avgusta 2011. do kraja 2012. godine predstavljao kao pripadnik Bezbednosno-informativne agencije i Žandarmerije i nudio im pomoć u vezi sa zaposlenjem u državnim službama. Od prevarenih osoba uzimao je od 2.700 do 5.000 evra.
Osumnjičeni D. N. je 48 sati zadržan u policiji, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.
Policija sumnja da postoji još oštećenih, pa poziva sve naše sugrađane da ukoliko prepoznaju muškarca sa slike to jave Policijskoj upravi u Nišu na telefone 192 i 018503173.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.