Izvor: Danas, 13.Jul.2023, 12:11

Dragan Đilas o stavljanju šefa BIA na američku crnu listu: Nije bitan Vulin, već Vučić koji je takvog čoveka postavio na to mesto

Nije pitanje da li će Vulin biti smenjen, da li će podneti ostavku. Pitanje je i to najviše za Aleksandra Vučića kako je čovek kao Vulin, koji nikad nije smeo da postane ni ministar ni direktor BIA, to postao. I nije ovde Vulin bitan, bitan je Aleksandar Vučić koji ga je na ta mesta postavio, navodi se u saopštenju predsednika SSP Dragana Đilasa.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Đilas: Suštinsko pitanje je čemu danas uopšte služi BIA

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jul.2023

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ocenio je danas da nije pitanje da li će direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandar Vulin biti smenjen ili će podneti ostavku pošto su mu SAD uvele sankcije, već da je suštinsko pitanje "čemu danas uopšte služi BIA".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.