BIA saopštila da je Vulin bio u službenoj poseti Izraelu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Sep.2023, 11:25

BIA saopštila da je Vulin bio u službenoj poseti Izraelu

Bezbednosno-informativna agencija Srbije (BIA) saopštila je u četvrtak da je direktor BIA Aleksandar Vulin bio u ranije zakazanoj, zvaničnoj poseti "partnerskoj službi države Izrael", reagujući na pisanja pojedinih medija da je tamo bio privatno. "Poseta se u pratnji domaćina odvijala u Jerusalimu i Tel Avivu", navela je BIA u saopštenju. Mediji su prethodnih dana objavili fotografije Vulina iz Crkve Hristovog groba u Jerusalimu, navodeći da se ta poseta odvija nekoliko...
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

BIA saopštila da je Vulin bio u službenoj poseti Izraelu

Izvor: Danas, 28.Sep.2023

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) saopštila je danas da je direktor BIA Aleksandar Vulin bio u ranije zakazanoj zvaničnoj i službenoj jednodnevnoj poseti partnerskoj službi Izraela.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.