BIA ispitivala Bobana Stankovića na Merdaru?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2019, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIA ispitivala Bobana Stankovića na Merdaru?

Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović kaže da je potpredsednik te stranke i zamenik kosovskog ministra kulture, omladine i sporta Boban Stanković pušten posle, kako tvrdi, višečasovnog ispitivanja na prelazu Merdare.

Petrović u izjavi za RTV KiM tvrdi da su Stankovića ispitivali pripadnici Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Srbije, prenosi RTK na srpskom jeziku.

On je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da mu se Stanković na kratko javio posle navodnog ispitivanja, ali je dodao da ne zna sve detalje razgovora sa pripadnicima BIA, preneo je RTK na srpskom jeziku.

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, prethodno je danas objavio da je na prelazu Merdare zaustavljen Stanković kojeg su, kako tvrdi, ispitivali službenici BIA.

Haradinaj u objavi na Fejsbuku nije precizirao odakle mu ta informacija, već je napisao da Stankovića "na osnovu informacija koje ima, ispituju službenici srpske BIA".

On je tim povodom naveo da se "provokacije Srbije prema građanima Kosova nastavljaju".
Pogledaj vesti o: Merdare,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BIA ISPITIVALA STANKOVIĆA" Zamenik kosovskog ministra kulture pušten posle višečasovnog zadržavanja

Izvor: Blic, 03.Jan.2019, 09:42

Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović kaže da je potpredsednik te stranke i zamenik kosovskog ministra kulture, omladine i sporta Boban Stanković pušten posle, kako tvrdi, višečasovnog ispitivanja na prelazu Merdare, prema centralnoj Srbiji.

Nastavak na Blic...

"BIA maltretira zvaničnike Samostalne liberalne stranke"

Izvor: VOA, 03.Jan.2019

Zamenik ministra za omladinu i sport u Vladi Kosova i potpredsednik Samostalne liberalne stranke Boban Stanković zadržan je u sredu na prelazu Merdare  gde su ispitivali pripadnici Bezbednosno informativne agencije. Pre oko mesec dana i predsednik ove stranke Slobodan Petrović zadržan je i ispitivan...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.