Starleti preti zatvor jer se hvalila snimkom na kojem juri autoputem 300 km/h?

Izvor: B92, 06.Apr.2016, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starleti preti zatvor jer se hvalila snimkom na kojem juri autoputem 300 km/h?

Starleta Tamara Đurić se pre nekoliko dana pohvalila snimkom na kojem je vozila 300 km/h svoj novi Mercedes, a zbog toga bi mogla da snosi posledice.

Uz komentar “brzina mi je vrlina“ Tamara je objavila snimak lude vožnje svog novog automobila koji joj je kupio dečko Makarona, a navodno vredi čak 160 hiljada evra.

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović je izjavio za „Blic“ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da očekuje da starleta bude pozvana na razgovor je se ovo karakteriše kao nasilnička vožnja.

Ipak, Tamara ne mari za to, pa je na Fejsbuku nastavila da objavljuje fotografije svog novog ljubimca zbog kojeg je privukla i pažnju austrijskih medija koji su je nazvali “ruskom turistkinjom“.

“Za 'dušebrižnike' Tamara je vozila 300 km/h na putu Minhen-Hamburg, a tamo to nije zabranjeno a kad nije zabranjeno znači da je dozvoljeno.... Ja sam uzoran građanin i ne bahanališem se gde ne treba”, napisala je na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TAMARA JURIRA 300 NA SAT, PRETI JOJ ZATVOR: Evo šta je odgovorila za svoju divlju vožnju

Izvor: Kurir, 06.Apr.2016

Starleta Tamara Đurić se pre nekoliko dana pohvalila snimkom na kojem je vozila 300 km/h svoj novi mercedes, a zbog toga bi mogla da snosi posledice...Uz komentar "brzina mi je vrlina" Tamara je objavila snimak lude vožnje svog novog automobila koji joj je kupio dečko Makarona, a navodno vredi čak...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.