U Nemačkoj privremeno zabranjena prodaja ajfona i ajpeda

Izvor: Blic, 08.Nov.2011, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nemačkoj privremeno zabranjena prodaja "ajfona" i "ajpeda"

"Eplu" je zabranjena prodaja uređaja "ajfon" i "ajped" u Nemačkoj, nakon što je ga je "Motorola" optužila za krađu nekih svojih patenata.

Oba patenta su vezana za bežične tehnologije. Predsednik "Gugla" Erik Šmit je, istovremeno, okarakterisao je kao "pretnju" sistem "Epla" primenjen u najnovijem "ajfonu" - "Siri" za obavljanje pretraga i aktiviranje određenih funkcija glasovnim putem.

Povezane vesti: "Samsung" brani 25. avgusta u Nemačkoj svoj "galaksi tab"
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nemačkoj zabranjen prodaja "aj fona" i "aj peda"

Izvor: Studio B, 08.Nov.2011

"Eplu" je zabranjena prodaja uređaja "aj fon" i "aj ped" u Nemačkoj, nakon što je ga je "Motorola" optužila za krađu nekih svojih patenata, preneli su danas francuski elektronski mediji. ..Radi se o dva "Motorolina" patenta EP 1010336 i EP 0847654...Oba patenta su vezana za bežične tehnologije...Predsednik...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.