Stiv Džobs - film: Pijavice ga sahranile ranije, lešinari ga već merkaju

Izvor: GameInfusion.net, 09.Okt.2011, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiv Džobs - film: Pijavice ga sahranile ranije, lešinari ga već merkaju

 

 
Lešinari iz Sony Pictures uveliko rade na dobijanju prava za snimanje filma o nedavno preminulom izvršnom direktoru i osnivaču kompanije Apple, Stivu Džobsu.

Pošto su ga pijavice sa berze sahranile pre smrti, kada su akcije Apple pale jer se Džobs povukao iz kompanije, čovek je očito umr’o dva puta, a sada ga, očigledno, već čeka ekshumacija.

Oprostićete na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << morbidnosti, jer to što neki ljudi rade za novac bolesnije je od svega što mi ovde možemo da kažemo. Valjda bi trebalo da prođe malo vremena, da se stvari slegnu, a da istorija isfiltrira mit iz istine, pre nego što bi neko uopšte pomislio da snima film...

U kakvom svetu živimo...
 
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.