Apple predstavlja iOS in the Car

Izvor: ITsvet.com, 03.Mar.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple predstavlja iOS in the Car

Nakon devet meseci formalnog rada na „iOS in the Car“ izgleda da ova iteracija mobilnog operativnog sistema kompanije Apple konačno odbija oblik pri čemu je Apple najavio formalno partnerstvo sa kompanijama kao što su Ferrari, Mercedes-Benz i Volvo na tome da dovede multmedijalnu tehnologiju u buduće modele ovih proizovđača. iOs in the Car će vozačima dati pristup mapama, Siri-ju, medijskim sadržajima, glasovnom upravljanu, glasovnim pozivima, mogućnostima da se diktira i mnogim drugim opcijama. Platforma će vozilima koja će je koristiti dati poznati interfejs nalik na iOS kada je reč o informaciono zabavnim sistemima.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz,   Volvo

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Kompanija Apple predstavlja "iOS in the Car" multimedijalnu tehnologiju

Izvor: Moto.rs, 03.Mar.2014

iOS in the Car će vozačima dati pristup mapama, Siri-ju, medijskim sadržajima, glasovnom upravljanu, glasovnim pozivima, mogućnostima da se diktira i mnogim drugim opcijama. Platforma će vozilima koja će je koristiti dati poznati interfejs nalik na iOS kada je reč o informaciono zabavnim sistemima. ...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.