Vučić razgovarao sa Merkelovom

Izvor: RTS, 18.Okt.2014, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić razgovarao sa Merkelovom

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel koja je u dugom i prijateljskom razgovoru izrazila podršku evropskom putu i reformama koje Srbija na tom putu mora da sprovede.

Tema razgovora bila je i regionalna stabilnost, a predsednik Vlade Vučić rekao je da će Srbija, bez obzira na incidente koji su se dogodili na fudbalskoj utakmici između reprezentacije Srbije i Albanije, učiniti sve da očuva političku i ekonomsku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stabilnost, kako u Srbiji tako i u celom regionu, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, a prenosi Tanjug.

Vučić i Merkelova saglasili su se i da je stvaranje dobrog poslovnog ambijenta u Srbiji važan uslov za unapređenje bilateralne ekonomske saradnje, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer razgovarao sa Merkelovom, podrška reformi

Izvor: Mondo, 18.Okt.2014

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel koja je u dugom i prijateljskom razgovoru izrazila podršku evropskom putu i reformama u Srbiji...Foto: Vlada Srbije..Tema razgovora bila je i regionalna stabilnost, a predsednik Vlade Vučić rekao...

Nastavak na Mondo...

Vučić imao dug razgovor s Angelom Merkel

Izvor: Blic, 18.Okt.2014

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel koja je u dugom i prijateljskom razgovoru izrazila podršku evropskom putu i reformama koje Srbija na tom putu mora da sprovede...Tema razgovora bila je i regionalna stabilnost, a predsednik Vlade Vučić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.