Premijer razgovarao sa Merkelovom, podrška reformi

Izvor: Mondo, 18.Okt.2014, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer razgovarao sa Merkelovom, podrška reformi

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel koja je u dugom i prijateljskom razgovoru izrazila podršku evropskom putu i reformama u Srbiji.

Foto: Vlada Srbije

Tema razgovora bila je i regionalna stabilnost, a predsednik Vlade Vučić rekao je da će Srbija, bez obzira na incidente koji su se dogodili na fudbalskoj utakmici između reprezentacije Srbije i Albanije, učiniti sve da očuva političku i ekonomsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stabilnost, kako u Srbiji tako i u celom regionu, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Vučić i Merkelova saglasili su se i da je stvaranje dobrog poslovnog ambijenta u Srbiji važan uslov za unapređenje bilateralne ekonomske saradnje, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić i Merkel o regionalnoj stabilnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel o stabilnosti u regionu, saopšteno je iz premijerovog kabineta...Tom prilikom Vučić je naglasio da će Srbija, bez obzira na incidente koji su se dogodili na fudbalskoj utakmici između reprezentacije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.