TRENUTNI TALAS KORONE MOŽE BITI NAJTEŽI Angela Merkel uputila APEL svim građanima Nemačke

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 15:22

"TRENUTNI TALAS KORONE MOŽE BITI NAJTEŽI" Angela Merkel uputila APEL svim građanima Nemačke

Merkel je rekla da će dalji razvoj nemačke ekonomije zavisiti od toga da li zemlja može staviti pod kontrolu stopu zaraze.

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da je trenutna stopa infekcije kovidom-19 u zemlji vrlo visoka i upozorila da se trenutni treći talas pandemije može pokazati kao najteži do sada.

Kancelarka je na otvaranju sajma industrijske tehnologije Hanover Mese poručila da će testiranje pomoći da "izgradimo mostove" dok vakcinacija ne počne da daje efekta, prenosi agencija Rojters.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Angela upozorava: Najteže tek dolazi

Izvor: B92, 12.Apr.2021

Nemačka kancelarka danas je izjavila da je stopa infekcije koronavirusom u Nemačkoj trenutno prevelika i da će treći talas pandemije biti možda i najteži...Istakla je da se znatno mora povećati kapacitet proizvodnje vakcina i u Evropi i u Nemačkoj..."Testiranje će nam pomoći da izgradimo most,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.