Šta će Angela Merkel jesti u Beogradu?

Izvor: B92, 23.Avg.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će Angela Merkel jesti u Beogradu?

Za nemačku kancelarku Angelu Merkel pripremljen je lagani letnji ručak, a glavno jelo na njenom mediteranskom meniju biće file od tune sa kremom od crvenog luka i vina.

Na ručku, koji u čast nemačke kancelarke priredjuje predsednik Srbije Boris Tadić, kao predjelo će biti služene rolnice od tikvica, rikote i pinjola, i fileti crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << paprike sa sirom i pršutom, a tu su i sos od avokada i čeri sa rukolom i pinjolama.

Merkelovoj će kao dezert biti ponudjen mus od malina sa prelivom od bele čokolade, a uz ručak će biti služena vina podruma "Kovačević" - šardone i aurelis.

Ovakav meni biće mala promena u odnosu na njena omiljena jela koja uključuju supu od krompira I jela od pastrmke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.