Sastanak kod Berlina: Putin dolazi kod Merkel

Izvor: Mondo, 13.Avg.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak kod Berlina: Putin dolazi kod Merkel

Nemačka kancelarka Angela Merkel sastaće se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u subotu da bi razgovarali o ratu u Siriji, nasilju u istočnoj Ukrajini i energetskim temama.

Foto: Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

To je izjavio portparol nemačke vlade.

Do susreta će doći u vladinoj palati Mezeberg, 65 kilometara severno od Berlina, rekao je portparol, preneo je Rojters.

Putin to visit >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Germany for talks with Merkel on Saturday – German govt spokesman https://t.co/2zlUGGtwx7pic.twitter.com/BUliaFOJaL

— RT (@RT_com) August 13, 2018

Dvoje lidera su se poslednji put sastali u crnomorskom letovališu Soči u Rusiji, preneo je Rojters.

Merkel u Sočiju

Merkelova i nemački ministar inostranih poslova sastali su se prošlog meseca u Berlinu sa šefom ruske diplomatije i načelnikom Generalštaba ruske vojske.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Vladimir Putin,   Sirija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U subotu sastanak Putina i Merkelove

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2018

Nemačka kancelarka Angela Merkel sastaće se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u subotu da bi razgovarali o ratu u Siriji, nasilju u istočnoj Ukrajini i energetskim temama..."Do susreta će doći u palati Mezeberg, 65 kilometara severno od Berlina", rekao je portparol nemačke vlade, preneo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.