Milićević: Poseta Merkel - podrška evropskom putu Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jul.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićević: Poseta Merkel - podrška evropskom putu Srbije

Predstojeća poseta nemačke kancelarke Angele Merkel Srbiji jasna je potvrda podrške te države evropskom putu naše zemlje, ali i reformskim procesima koji se uspešno sprovode, izjavio je danas zamenik šefa poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević.

"Očekujemo i pomoć i podršku u što skorijem otvaranju prvih poglavlja sa Evropskom unjom", rekao je Milićević novinarima u parlamentu.

On je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i da je dolazak Merkelove u Srbiju zaista dobra i pozitivna vest za našu zemlju.

"Evidentno je da postoji kontinuitet u dijalogu na visokom nivou i u nastavku i unapređenju saradnje na svim poljima i u svim oblastima, što je veoma dobro i verujemo da će tako biti i u narednom periodu", zaključio je Milićević.

Nemačka kancelarka stiže sutra u Beograd, gde će razgovarati sa najvišim srpskim zvaničnicima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.