Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Nov.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkel i dalje planira da se sastane s Putinom na samitu G20

Nemačka kancelarka Angela Merekl i dalje planira da se sastane s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na marginama samita Grupe 20 u Argentina uprkos kasnom dolasku.

Merkel je stigla sa zakašnjenjem usled tehničkog problema u avionu nemačke vlade zbog čega je morala da promeni planove, ali je portparolka Martina Fic rekla danas da će se kancelarka sastati s Putinom sutra ujutro.

Merkel je juče >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rekla da želi da na sastanku od Putina traži smanjenje tenzija s Ukrajinom pošto je Rusija zaplenila tri ukrajinska broda u Azovskom moru.

Nemačka traži da se oslobode posada i brodovi i pokušava da podstakne diplomatsko rešenje krize.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.