Merkel: Odluka o isključenju Rusije iz Grupe osam nije doneta

Izvor: Vostok.rs, 18.Mar.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkel: Odluka o isključenju Rusije iz Grupe osam nije doneta

18.03.2014. -

Odluka o isključenju Rusije iz Grupe osam nije doneta, rekla je u utorak kancelarka Nemačke Angela Merkel. „O tome nije doneta nikakva odluka“, - rekla je ona na zajedničkoj konferenciji za štampu sa premijerom Portugala Pedrom Pasošom Koeljom.

„Pripreme za samit su već zaustavljene“, - rekla je Merkelova, govoreći o planiranom samitu Grupe osam u Sočiju. Na održanom 6. marta samitu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Evropske unije doneta je odluka o stopiranju pregovora sa Rusijom o viznim olakšicama i novom osnovnom dogovoru o partnerstvu, kao i zamrzavanju priprema za samit G8 u Sočiju.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Rusija nije isključena iz G8

Izvor: Akter, 18.Mar.2014

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da Rusija ostaje članica Grupe osam najrazvijenijih zemalja i da nije doneta odluka o njenom isključivanju iz G8.

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.