Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Feb.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkel, Hollande i Porošenko zabrinuti nastavkom borbi u Debalcevu

Francuski predsjednik Francois Hollande, njemačka kancelarka Angela Merkel i ukrajinski predsjednik Petro Porošenko izrazili su u ponedjeljak "svoju zabrinutost nastavkom borbi u Debalcevu", strateškom gradu na istoku Ukrajine, saopćilo je francusko predsjedništvo.

Tri lidera, koja su razgovarala telefonom krajem poslijepodneva "istakla su svoju želju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << da OSCE-ovi posmatrači imaju slobodan pristup da bi nastavili svoj posao na terenu na objektivan način i učinili da se primijeni prekid vatre", koji je stupio na snagu u noći sa subote na nedjelju, precizirao je isti izvor.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Oland, Merkel i Porošenko zabrinuti zbog sukoba u Debaljcevu

Izvor: Blic, 17.Feb.2015, 00:06

Predsednici Francuske i Ukrajine, Fransoa Oland i Petro Porošenko, i nemačka kancelarka Angela Merkel izrazili su zabrinutost zbog nastavka sukoba kod grada Debaljceve, saopštila je večeras Jelisejska palata...Merkel, Porošenko i Oland razgovarali o poštovanju primirja..Zvaničnici, koji su danas...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.