MERKELOVOJ BOLJI BEOGRAD OD ZAGREBA!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2011, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MERKELOVOJ BOLJI BEOGRAD OD ZAGREBA!

BEOGRAD - Merkelova neće da zanoći kod komšija! Nemačka kancelarka Angela Merkel, koja danas započinje balkansku turneju sastancima u Zagrebu, neće prespavati u glavnom gradu Hrvatske.

BEOGRAD - Merkelova neće da zanoći kod komšija!

Nemačka kancelarka Angela Merkel, koja danas započinje balkansku turneju sastancima u Zagrebu, neće prespavati u glavnom gradu Hrvatske.

Ona će se odmah nakon sastanaka sa hrvatskim zvaničnicima uputiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za Beograd, u koji će po planu sleteti u 21.30. Sa aerodroma „Nikola Tesla“, Merkelova će otići u luksuzni apartman u hotelu „Hajat“ u kom su pre nje boravili zvaničnici poput Džozefa Bajdena i Hilari Klinton.

Društvo nemačkoj kancelarki praviće svita od 63 ljudi.

Teme su već poznate, evrointegracije, Kosovo i jačanje privredne saradnje dve zemlje.

(G. R.)
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Hilari Klinton

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.