Izvor: Blic, 18.Mar.2020, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MERKEL SE OBRATILA NACIJI "Ovo je najveći izazov još od Drugog svetskog rata"

Nemačka kancelarka Angela Merkel je u vanrednom obraćanju naciji ocenila da se Nemačka usled epidemije korona virusa suočava s najvećim izazovom od Drugog svetskog rata i apelovala na građane da se pridržavaju uputa za sprečavanje širenja korona virusa.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkel o virusu korona: Od Drugog svetskog rata nismo imali veći izazov

Izvor: Radio 021, 18.Mar.2020

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da se država zbog epidemije virusa korona suočava sa najvećim izazovom posle Drugog svetskog rata i pozvala je građane da se striktno pridržavaju svih saveta stručnjaka kako bi se umanjilo ili bar usporilo širenje virusa..."Od Drugog svetskog rata...

Nastavak na Radio 021...

Merkel: Virus korona najveći izazov Njemačkoj nakon Drugog svjetskog rata

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2020, 00:25

BERLIN - Kancelarka Angela Merkel u srijedu je tražila od svih građana Njemačke da pomognu u borbi protiv širenja virusa korona držeći se pravila koja imaju za cilj smanjiti direktne društvene kontakte i izbjeći broj novih slučajeva zaraze što je više moguće.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.