Izvor: Blic, 29.Avg.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZA KULISA RAZGOVORA MERKEL-TRAMP Da bi Nemačka SPUSTILA GARD prema razgraničenju, jedan uslov mora da se ispuni

Nemačka kancelarka Angela Merkel potvrdila je juče da je u telefonskom razgovoru s američkim predsednikom Donaldom Tampom bilo govora i o dijalogu Beograda i Prištine i rešenju pitanja Kosova. Precizirala je i da su tom prilikom konstatovali da podržavaju sve razgovore koji vode ka cilju - rešenju tog pitanja.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Priština je izgubila podršku velikih

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 00:01

Činjenica da su Angela Merkel i Donald Tramp razgovarali o Kosovu i dali podršku za razgovore koji vode rešavanju tog pitanja veliki je pomak...To je za "Blic" rekao ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i dodao da je to dokaz da su se promenile svari, i to u korist Srbije..."Veliki pomak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.