Čestitka Merkelove Vučiću: Pred Vama su važni zadaci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitka Merkelove Vučiću: Pred Vama su važni zadaci

Nemačka kancelarka Angela Merkel čestitala je Aleksandru Vučiću ponovni izbor za premijera Srbije i najavila da će Vlada na čijem je čelu i ubuduće snažno pomagati Srbiju na njenom evropskom putu.

"Pred Vama su važni zadaci, među kojima je nastavak reformskog procesa, pomirenje u regionu i normalizacija susedskih odnosa sa Kosovom", navodi se u čestitki.

Ona je navela da će veoma rado nastaviti blisku saradnju sa Vučićem i poželela mu svako dobro, mnogo sreće i uspeha u rešavanju zadataka koji su pred njim.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MERKEL ČESTITALA VUČIĆU: Nemačka će i dalje nastaviti da podržava evropski put Srbije

Izvor: Kurir, 23.Avg.2016

...Savezna vlada će i ubuduće snažno pomagati Vašu zemlju i nastaviti da Vas podržava na evropskom putu, kaže se u čestitki..Obradovala sam se našem susretu na marginama Konferencije o Zapadnom Balkanu 4 jula u Parizu i veoma ću rado nastaviti blisku saradnju sa Vama, poručila je Merkel i poželela...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.