BIO U DODIRU SA MAKRONOM I ANGELOM MERKEL! Premijer Luksemburga pozitivan na koronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2021, 01:14

BIO U DODIRU SA MAKRONOM I ANGELOM MERKEL! Premijer Luksemburga pozitivan na koronu

Betel je učestvovao na dvodnevnom samitu EU u Briselu ove nedelje

Premijer Luksemburga Gzavije Betel pozitivan je na kovid-19, ima blage simptome i biće u samoizolaciji 10 dana, saopštila je danas luksemburška vlada.

Betel (48) se sam testirao i rezultat je bio pozitivan, da bi bio potvrđen naknadnim PCR testom, preneo je Rojters.

Premijer trenutno pokazuje blage simptome (groznica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glavobolja) i nastaviće da obavlja svoje dužnosti i funkcije na daljinu, navodi se u saopštenju njegovog kabineta.

, gde su među učesnicima bili francuski predsednik Emanuel Makron, nemačka kancelarka Angela Merkel, italijanski premijer Mario Dragi i drugi evropski lideri.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Premijer Luksemburga pozitivan na kovid nakon dvodnevnog samita u Briselu sa Merkel, Makronom i drugim liderima EU

Izvor: Blic, 28.Jun.2021

Premijer Luksemburga Gzavije Betel pozitivan je na kovid-19, ima blage simptome i biće u samoizolaciji 10 dana, saopštila je luksemburška vlada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.