Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Mar.2024, 20:24

U subotu u Laliću manifestacije „Kulturni dani Milke Grgurov“

LALIĆ – U subotu, 16. marta, sa početkom od 19 časova, u Domu kulture u Laliću, biće održana manifestacija „Kulturni dani Milke Grgurov“. Ovaj događaj održaće se 11. put a organizator je KUD „Branislav Nušić“. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest U subotu u Laliću manifestacije „Kulturni dani Milke Grgurov“ objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Otvaranje izložbe „Utopija umetničke kolonije Ečka u društvu distopije“ 18. marta u Zrenjaninu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Mar.2024, 13:40

ZRENJANIN – U Savermenoj galeriji Zrenjanin, u ponedeljak 18. marta sa početkom u 19 časova, održaće se otvaranje izložbe „Utopija umetničke kolonije Ečka u društvu distopije“. Postavka predstavlja odabir slika iz zbirke Savremene galerije Zrenjanin od devedesetih godina 20. veka do početka...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.