ŽELELA SAM DA ME NEMA...! Ana NIkolić PROGOVORILA o MRŠAVLJENJU sa 105 na 53 kilograma - a evo i KAKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 22:20

"ŽELELA SAM DA ME NEMA...!" Ana NIkolić PROGOVORILA o MRŠAVLJENJU sa 105 na 53 kilograma - a evo i KAKO

Turbulentno...

Ana Nikolić je odlučila da progovori za domaće medije o svemu o čemu je čutala tri godine. Pevačica je priznala da je činila sve samo da je nema više, te se na putu ka samouništenju ugojila čak 52 kilograma.

- Gurala sam sebe u propast. Pokušavala sam nekoliko puta da uništim Anu Nikolić. Nervirala me je. Nisam želela više da budem Ana Nikolić. Više sam puta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << padala na dno. Želela sam da me nema, da ne postojim. Šta sam sve uradila sebi... Dozvolila sam da se ugojim 52 kilograma. Svi potrčci i dostavljači hrane u Beogradu me znaju. Otvarala sam frižider u toku noći, ustajala sam iz kreveta da bih jela. Ali Bog nije dozvolio da se uništim i uvek sam se vraćala jača neko ikad - kaže Ana i dodaje da za nju ne postoji zlatna sredina:

📸

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on May 18, 2020 at 7:08am PDT

- Ja sam osoba krajnosti.  Sivu boju ne vidim. Ili je crno ili je belo. Jedem ili umirem od gladi. Imam 105 ili 53 kilograma. Pijem ili ne pijem ništa osim vode - dodala je ona.

Pevačica je pomenula i nezgodne sitacije kada su je paparaci slikali i "kampovali" joj ispred stana:

- To mi je ozbiljno uticalo na psihu. Ali sam uvek bila svesna da sam javna ličnost i da to tako mora da bude. Nikad nijednom paparacu nisam rekla nešto ružno, iako sam se jezivo osećala kada osvanem u novinama sa 105 kilograma. Srećom, ta loša faza je prošla, a ja sam smršala uz pomoć "infiniti fat los" tabletama i vratila se na kolosek - rekla je Ana Nikolić.

BONUS VIDEO: U SRCU BEOGRADA: Ceca Ražnatović je u ovom STANU živela pre udaje! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ana Nikolić posle tri godine ćutanja OGOLILA DUŠU: "Htela sam sebe da uništim, imala sam 105 KILOGRAMA... Bio je 23 dana u komi i nije se probudio"

Izvor: Blic, 10.Jun.2020, 10:54

Pevačica Ana Nikolić otvorila je dušu i otkrila i kako se uopšte ugojila, kako kaže, neverovatnih 52 kilograma, a onda i iznela da je jedva naučila da živi sa bolom zbog gubitka svog oca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.