NIJE JE ZABORAVILA: Ana Nikolić objavila sliku sa Ksenijom Pajčin i emotivnu poruku koja je rastužila sve (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Dec.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE JE ZABORAVILA: Ana Nikolić objavila sliku sa Ksenijom Pajčin i emotivnu poruku koja je rastužila sve (FOTO)

Ksenija Pajčin, da je živa, napunila bi 3. decembra 39 godina. Jedna od najlepših pevačica ikada na našoj estradi se tokom svog života družila se i sa drugim poznatim ličnostima, a jedna od njih je i Ana Nikolić.

Upravo atraktivna Paraćinka setila se Ksenije, a na Instagramu je postavila njihovu zajedničku fotografiju, uz emotivnu poruku.

Printskrin: Youtube/Xenia Pajcin

- Svakog je umela da ispoštuje, sebe ne! - napisala je Ana Nikolić.

Foto: Pink

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Ksenija Pajčin,   Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Nikolić tuguje za Ksenijom Pajčin! FOTO

Izvor: Svet plus, 06.Dec.2016

Ana Nikolić je rasužila sve svoje pratioce na Instagramu postavivši fotografiju na kojoj je sa prerano preminulom Ksenijom Pajčin...Ana Nikolić je jedna od onih koji se sećaju Ksenije Pajčin i koja ne može da prežali što je prerano otišla. Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.