Ana Nikolić sledeća u Plejboju?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2014, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić sledeća u "Plejboju"?

Domaća štampa piše da će se još jedna naša pevačica, i to - mmhhmm Ana Nikolić - obnažiti pred objektivom fotografa poznatog muškog časopisa.

Goli smo se i rodili, što da se goli i ne slikamo: Ana Nikolić

 

Seka Aleksić nedavno se skinula za naslovnu stranu časopisa "Plejboj", a sada će njenim stopama krenuti i Nikolićeva, piše "Informer".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Menadžmentu Ane Nikolić ponuđeno je, navodno, 10.000 evra, ali oni pokušavaju da izvuku više novca pre nego što pristanu.

Ana je ranije u "Ekskluzivu" rekla da ne bi imala ništa protiv da se skine za neki dobar muški časopis.
Pogledaj vesti o: Playboy,   Seka Aleksić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krenula Sekinim stopama: Ana Nikolić obnažena na naslovnici poznatog muškog časopisa?!

Izvor: Svet, 06.Maj.2014, 01:53

Domaća štampa piše da će se još jedna naša pevačica, i to Ana Nikolić, obnažiti pred objektivom fotografa poznatog muškog časopisa. Kao što znamo, Seka Aleksić nedavno se skinula za naslovnu stranu časopisa “Plejboj”, a sada će njenim stopama krenuti i Nikolićeva, piše “Informer”....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.