Vučić zahvalio Rusiji za glasanje u GK Uneska

Izvor: Politika, 10.Nov.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić zahvalio Rusiji za glasanje u GK Uneska

 BEOGRAD – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina kome je zahvalio na svesrdnoj podršci Rusije prilikom glasanja na Generalnoj konferenciji Uneska o zahtevu za prijem Kosova u tu specijalizovanu agenciju UN.

Kako je saopštila vladina kancelarija za saradnju s medijima, glava tema razgovora premijera sa ruskim diplomatom je bila implementacija ekonomskih sporazuma postignutih tokom Vučićeve nedavne posete Moskvi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
Vučić i Čepurin su konstatovali da su poseta srpskog premijera i sastanci koje je imao sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom i premijerom Dmitrijem Medvedevim dali snažan podsticaj daljem unapređenju odnosa Srbije i Rusije i da će rezultati, posebno u ekonomskoj saradnji, biti veoma brzo vidljivi.

Srpski premijer je izrazio zahvalnost ruskom ambasadoru na svesrdnoj podršci Rusije prilikom jučerašnjeg glasanja na Generalnoj konferenciji Unesko o zahtevu tzv. Kosova za prijem u članstvo.

Premijer Vučić je još jednom uputio izraze saučešća državnom vrhu Rusije i porodicama poginulih u padu ruskog aviona u Egiptu.

Srpski premijer i ruski ambasador razmenili su mišljenja o drugim regionalnim pitanjima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Hvala, Rusijo

Izvor: Mondo, 10.Nov.2015

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Rusije u Srbiji Aleksandra Čepurina i zahvalio mu se na svesrdnoj podršci Rusije tokom glasanja na Generalnoj konferenciji Uneskoa o zahtevu za prijem Kosova u tu agenciju UN...Foto: AP Photo/Amel Emric..Kako je saopštila vladina kancelarija...

Nastavak na Mondo...

Vučić zahvalio Rusiji za glasanje u GK Uneska

Izvor: Studio B, 10.Nov.2015

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina kome je zahvalio na svesrdnoj podršci Rusije prilikom glasanja na Generalnoj konferenciji Uneska o zahtevu za prijem Kosova u tu specijalizovanu agenc..Kako je saopštila vladina kancelarija za...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.